Sjokolade Makroner (Justcakes)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sjokolade Makroner

 

Til ca 20 store makroner trenger du:

2 eggehviter
60 g sukker
 60 g mandler/mandelmel (fås kjøpt på helsekosten)
90 g melis
 ts kakao

Til fyllet:

2 ss smeltet smør
50 g smeltet kokesjokolade
1 ts vaniljesukker
1 ss melis

Slik gjør du:

- Pisk eggehvitene til det skummer. Og ha oppi sukkeret.

- Bruk mikser og pisk eggehvitene og sukkeret til det blir så stiv at  det henger igjen på mikseren når du løfter den opp.

- Deretter sikter du opp i mandelmelet, melis og kakaoen og bruk en slikkepott til å blande det inn.

- Når du har fått en jevn og fin blanding, har du litt av det i en kakesprøyte (evt. en gjennomsiktig plastikkpose som du klipper hull i).

- Press ut små rundinger, litt større enn femkroninger, på en stekeplate dekt med bakepapir.

-For best mulig resultat bør disse få hvile i minst 30 minutter før du setter dem inn i ovnen, og i ovnen skal du ha et tomt stekebrett under det med makronene på mens du steker de.

- Etter ca. 11 minutter på 150 grader er de ferdige. La de avkjøle, før du forsiktig løsner de fra bakepapiret.

- Mens makronene avkjøler lager du fyllet. Det gjøres så enkelt som at smøret smeltes i en liten kasserolle, før du tilsetter sjokoladen
og smelter den sammen med smøret.
- Ha deretter oppi melis og vaniljesukker, og bland godt. La blandingen avkjøle seg litt, før du
har en teskje mellom to og to makronhalvdeler. Og vips, så makronene klare for servering!











  • ~justcakes
  • Noe du likte?
  • Bedre bilder?
  • Er forklaringen god nok?

 




  • Skriv en ny kommentar

    Kategorier


    Arkiv


    Siste innlegg


    Lenker



    hits